Hvis I har brug for at komme lidt væk fra hverdagen og genfinde hinanden og kærligheden, så er et ophold på Marielyst badehotel måske lige det, I går og sukker efter. Hotellet ligger med udsigt til havet, hvor I bliver budt velkommen af personalet i de behagelige omgivelser.

Der er en grund til, at beboerne TV2s dramaserie ”Badehotellet” vender tilbage til det samme badehotel år efter år. Havet, den danske natur og middag med fremmede mennesker, der hurtigt bliver bekendte, vil sætte jer tilbage til en anden, hyggeligere og meget mere simpel tid.

Marielyst badehotel har fokus på det hyggelige, den fantastiske madoplevelse og samværet. Rigtig mange mennesker bruger hotellet til at komme lidt væk fra hverdagen, og lige så mange par bruger turen på at komme tættere på hinanden.

En dag i Marielyst

Marielyst badehotel ligger ned til stranden i en lille by ved navn Marielyst på Falster, og faktisk er stranden i Marielyst blandt Danmarks bedste. Når solen står højest på himlen, er der rig mulighed for familiesjov i strandkanten, men for de mere kåde er der også rig mulighed for nøgenbadning i månens skær.

I løbet af dagen kan I besøge de lokale seværdigheder som Fuglsang Kunstmuseum, Stouby Mølle eller Bryghuset Riis, men med de smukke omgivelser hotellet er placeret i, vil I næppe have brug for meget mere end at gå en tur i den skønne natur.

Den perfekte dag kan let sluttes af med en tur forbi Den Gamle Købmandshandel, hvor I frit kan vælge imellem lokalområdets råvarer.

En aften i Marielyst

Når I har nydt en rolig og afslappende dag i Marielyst langt fra storbyens stress og jag, er der ingen bedre fornemmelse end at komme tilbage til hotellet, hvor det imødekommende personale tager imod jer, og om aftenen kan I besøge restauranten, hvor tjenere og kokke gør alt for at give jer den absolut bedste oplevelse. Al maden bliver lavet af årstidens råvarer, og der bliver budt på de lækreste lokale specialiteter, så der er også garanti for en fantastisk kulinarisk oplevelse.

Efter maden er der rig mulighed for at nyde en drink eller en øl og hinandens selskab, imens I ser solen gå ned over vandet. Udsigten er i sig selv værd at køre langt efter, og der er garanti for, at I kan få rigelig tid til at nyde hinanden og genopdage jeres forhold.

En nat i Marielyst

Når solen først er gået ned, kan I fortrække jer til et af badehotellets smukke værelser, der er indrettet i en nostalgisk og romantisk stil, der helt sikkert kan få intimiteten til at blomstre. Havet, naturen, oplevelserne og hotellet kommer helt sikkert til at sætte sit aftryk på jer, og når I er klar, vil dynerne helt sikkert tage godt imod jer. Hvis I på den anden side ikke er helt klar til at sove, fordi I har brug for mere tid til hinanden, så kan I helt sikkert finde på noget at få natten til at gå med – ellers så læs mere her.