Juleferien kan være en fantastisk tid. Det er familierne, og hjerternes fest. Sådan lyder julens valgsprog i hvert fald. Men for mange kan juletiden også være en stressende tid. Der skal sørges for gaveindkøb, og madindkøb. Det kan blive dyrt. Det er heller ikke alle der har den perfekte kernefamilie. For flere og flere danske familier er julen også en tid med en masse familieplanlægning. Et helt puslespil skal gå op, med skilsmisser, bonusbørn, internet og bonusforældre. Det kan være alt andet end afslapning, og derfor kan man godt have brug for en ferie fra ferien. Det findes der heldigvis mulighed for

Få pulsen ned

Når julen er overstået kan mange have brug for et stille pusterum, væk fra al stress og jag. På Marielyst Badehotel kan du slappe af og lade dig omfavne af de lækre omgivelser, som inkluderer strand og hav. Der er intet som lyden af bølgeskvulp, til at få pulsen ned, og følelsen af velvære til at brede sig til hver en muskel og knogle. Her kan du tage dig tid til dig selv og dine nærmeste, fordi der er intet andet der skal gøres eller ordnes når man er på wellness ophold. Har du brug for mere aktivitetspræget ferie, så ligger badehotellet tæt på en masse fantastiske muligheder for kulturelle oplevelser. Der ligger eksempelvis et spændende middelaldercenter i gåafstand fra hotellet. Også et kunstmuseum er i overskuelig rækkevidde, så du også kan pleje din hjerne, og ikke kun din krop og sjæl. 

Ønsker du gastronomiske oplevelser, kan det også fåes. Badehotellet tilbyder nemlig også en restaurant til afbenyttelse af gæsterne. Her tilberedes mad af højeste kvalitet, med spændende råvarer fra lokalområdet, og fokus på bæredygtighed og sæsoner

Stort spænd i produkterne

På Marielyst badehotel er der massere muligheder for at forkæle din krop og hår. Der er et omfattende udvalg af forskellige produkter, så du er sikker på at finde noget, som passer til lige præcis dig. Eksempelvis tilbyder hotellet de eksklusive shampoo og balsam fra Scandinavian Biolabs, som udvikler professionelle produkter til at stoppe, og mindske hårtab. Ligesom så meget andet på hotellet, så er produkterne lavet udelukkende af naturlige ingredienser af højeste kvalitet. 

Ønsker du at pleje huden også, så har badehotellet en række lækre ansigtsmasker. Ansigtsmaskerne er lavet på hotellet, og der bliver rørt nye hver dag. Blandt disse ansigtsmasker findes en lermaske, lavet af ler fra Falster, som har skønne beroligende egenskaber. Også en skøn, antibakteriel maske, lavet af lokal eng honning og chiafrø er at finde i det fantastiske udvalg, som, ligesom restauranten, fokuserer på de lokalt tilgængelige råvarer. 

Desuden findes der skønne bade, hvor du har mulighed for at prøve en række lækre essentielle olier. Lad dig flyde ind i dufte af eukalyptus, nordisk birk, havtorn og friske engblomster. Du kan afprøve olierne i dampbade med forskellige temperaturer, eller i de lækre stenbadekar, hvor du kan blande dit eget vand.

Med et ophold på et badehotel er du sikret at komme tilbage på arbejde, på studie eller i skole, med ro i sjælen og overskud til at tage det nye år på dine skuldre.