Har hverdagens grå rutiner sat sit præg på dit parforhold? Er det, der før var en fyrig flamme blevet til en døende glød? Og har de daglige pligter overtaget hverdagsromantikken? Så er det på tide at skabe varme nok til, at parforholdets gamle gnist antændes på ny.

Ud af hverdagen

Kan du svare ja til de ovenstående spørgsmål, så tyder det på, at du er mere end klar til at holde en pause fra hverdagens vante trummerum. Book en weekendtur til dig selv og din partner og lad ungerne blive derhjemme sammen med babysitteren. Et forhold skal passes og plejes, og det tager både tid og en indsats. Bliver I derhjemme, så kommer dagligdagens rutiner alt for let snigende, selvom I ihærdigt forsøger at gennemføre en romantisk weekend. Ringer arbejdstelefonen midt i en lækker middag eller bliver jeres kærestetid afbrudt af ungernes larm i baggrunden, kan det være svært at blive forelskede i hinanden igen.

Nyd friheden og hinanden

Hvad lavede du og din kæreste dengang i var nyforelskede? Før der kom børn ind i billedet. Og før weekenderne gik med at rense tagrender og bage boller. Måske I også var et af de par, som kunne bruge en hel weekend på at ligge i hinandens arme og kigge hinanden dybt i øjnene? Eller måske i mere var typerne, der rejste land og rige rundt i jagten på nye fælles oplevelser. Uanset hvad så gælder det om at finde tilbage til noget af det, der gjorde, at I blev tiltrukket af hinanden til at starte med. Glem derfor livet derhjemme for en stund, tag på weekendtur og nyd friheden sammen med hinanden.

Lad spaoplevelsen vare længe

Vælger du og din partner at tage på et spaophold, så er der gode chancer for, at I vil vende tilbage til hverdagen med mere forelskede øjne, end da I kom. Har dit sexliv været for nedadgående, siden hverdagen indfandt sig hos dig og din partner, så kan en dejlig wellnessweekend være med til at pifte tingene i soveværelset op igen. Pak badetøjet og nyd nogle behagelige og afslappede dage i det varme spavand. Når I har flirtet med hinanden i badetøj hele dagen, så kan det være, at I får lyst til at springe aftenens middag over og i stedet gå til en sensuel dessert i soveværelset.

Husk romantikken derhjemme

Når i helt forelskede vender hjem fra et dejligt weekendophold, så er det med at arbejde på at bevare gnisten antændt, selvom hverdagen igen vil gøre sit indtog. Husk at kysse og fortæl hinanden alt det, som I sætter pris på ved hinanden. Gør en indsats for dit parforhold. Det vil du med garanti ikke fortryde.